Infraestructures i serveis

pobresa energètica

Ajudes per pagar l'aigua a famílies del Pla de l'Estany

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany i Aigües de Banyoles han signat un conveni per a la concessió d'ajudes a famílies que tinguin dificultats econòmiques. El tracte estableix que l'empresa farà una aportació de 5.000 euros per aquest any, que servirà per ajudar a cobrir la factura del subministrament d'aigua als abonats que no puguin satisfer una quota. Tindran dret a beneficiar-se'n els abonats que estiguin al corrent del pagament de les factures anteriors i que hagin rebut un informe favorable dels tècnics del l'àrea de Serveis Socials del Consell.

Electricitat

Aquest conveni és el segon de característiques similars que ha signat últimament l'ens comarcal del Pla de l'Estany. A mitjan desembre es va acordar amb les companyies de subministrament elèctric que operen a la comarca una ajuda de 4.000 euros per a aquest 2017 destinada a ajudar a pagar la factura de la llum a les famílies amb dificultats econòmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia