Infraestructures i serveis

Ryanair manté nou rutes per a la temporada d'hivern 2017/18

La companyia irlandesa deixa de volar a Malta i a la ciutat polonesa de Breslau i, per contra, recupera Càller i prorroga el vol a Oradea, que s'estrenarà aquesta temporada d'estiu

La companyia irlandesa mantindrà nou destinacions des de l'aeroport de Girona per a la temporada d'hivern 2017/18. És la mateixa xifra que ha ofert aquest hivern, però canvia dues destinacions: suprimeix Malta i Breslau (a Polònia) i, per contra, recupera la destinació de Càller (Sardenya) i prorroga també els vols a la ciutat romanesa d'Oradea, que s'estrenen aquesta temporada d'estiu.

Segons va explicar el responsable de vendes i màrqueting a Espanya i Portugal, José Espartero, en total, Ryanair operarà 27 vols setmanals i arribarà a 1,4 milions de passatgers anuals. De fet, Espartero reconeix que la companyia intenta mantenir les nou rutes a l'hivern perquè Girona té un turisme estacionalitzat, és a dir, que per poder incrementar el nombre de vols hi hauria d'haver activitat turística tot l'any, cosa que faria rendible apostar per més destinacions a l'hivern: “La demanda és inferior, per tant, hem de reduir la capacitat”, va dir. De totes maneres, va reconèixer que els últims dos anys hi ha hagut un increment de cent mil passatgers anuals, fet que significa que, malgrat que hi ha menys destinacions, els vols van més plens de passatgers. En aquest sentit, Espartero va recordar que l'objectiu de Ryanair és mantenir ocupacions per sobre del 90% tot l'any. “Estem creixent”, hi va afegir. Pel que fa a la possibilitat d'augmentar el nombre d'avions que tenen base a l'aeroport de Girona –actualment només n'hi ha un–, el responsable de Ryanair va afirmar que no es descarta que en el futur es pugui ampliar aquesta xifra. També va explicar que, de moment, la companyia irlandesa tampoc preveu fer vols domèstics des de Girona.

LES XIFRES

1,4
Milions
de passatgers preveu transportar Ryanair des de Girona la temporada que ve.
27
vols
setmanals oferirà Ryanair la temporada d'hivern 2017/2018 amb un total de nou rutes.

La temporada d'estiu ja s'acosta

Que Ryanair aposta per la temporada d'estiu a l'aeroport de Girona va ser recordat ahir per l'empresa irlandesa destacant que, a partir de finals de mes, seran ja 38 les destinacions que s'oferiran. Seran nou rutes més que les ofertes durant l'estiu del 2016 i la majoria, a les illes britàniques. Les noves destinacions d'aquest estiu són Belfast, Birmingham, Edimburg, East Midlands, Glasgow Prestwick, Leeds Bradford, Liverpool i Newcastle. També s'estrena Oradea, que és la destinació que es mantindrà l'hivern que ve. A banda d'aquestes noves rutes, Ryanair oferirà més freqüències a Londres Stansted, Dublín, Knock, Cork, Manchester, Bristol, Bournemouth, Londres Luton, Brussel·les, París, Eindhoven, Maastrich, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Baden Baden, Memmingen, Poznan, Breslau, Cracòvia, Bratislava, Pisa, Pescara, Tessalònica, Trapani, Malta, Rabat i Tallin. La temporada d'estiu comença a finals d'aquest mes i la companyia va anunciar ahir que ha posat a la venda seients a partir de 9,99 euros per viatjar aquest abril mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona