Infraestructures i serveis

sanitat

vaga d'ambulàncies

Vaga del transport sanitari de l'Ebre, Tarragona i Lleida per Setmana Santa

Els comitès d'empresa de les tres seccions insisteixen que la concessionària del servei incompleix les bases del concurs

Els comitès d'empresa dels treballadors de les ambulàncies de les Terres de l'Ebre, Tarragona i Lleida han convocat, oficialment, a tots els empleats a fer vaga per Setmana Santa. L'aturada es farà entre el 10 i el 17 d'abril. Els motius que els porten a la vaga són els reiterats incompliments que no corregeix la concessionària del servei, la UTE Egara-Lafuente, quan es compleix gairebé un any i mig des de la renovació del concurs del transport sanitari. Asseguren que les bases del transport urgent no són adequades i que tampoc es respecten els quadrants i calendaris laborals del transport no urgent. Els tècnics d'emergències denuncien que se'ls ha precaritzat les condicions laborals, s'han retallat ambulàncies i que els convenis que regeixen els seus contractes no són homogenis per a tots les treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]