Infraestructures i serveis

Crítiques a Lloret perquè no hi ha serveis de platges

ICV-EUiA assegura que és el primer cop que per Setmana Santa no s'han pogut instal·lar i ho atribueix a la “incapacitat del govern”

El regidor responsable manté que el retard ve de Capitania

El grup d'ICV-EUiA de Lloret de Mar va denunciar ahir que per primera vegada els serveis de platges (nàutics, hamaques, bars i abalisament, entre d'altres) no s'han pogut instal·lar per Setmana Santa, fet que ha suscitat crítiques entre alguns empresaris que havien obtingut la concessió. ICV-EUiA ho atribueix a la “incapacitat” de l'equip de govern (PDeCAT, PSC i ERC) i al fet que “ha començat tard la seva feina d'elaborar, publicar i resoldre al·legacions, adjudicar les concessions i sol·licitar els permisos corresponents”.

El regidor responsable de l'àrea, Jordi Orobitg, va defensar ahir que l'equip de govern ha fet bé tots els tràmits, dins els terminis, i que la tardança és culpa de la tramitació lenta dels permisos i informes que ha d'aprovar el servei de Capitania Marítima de Palamós. “Vam aprovar el pla d'usos al desembre, hem fet tota l'adjudicació, però el muntatge depèn de la Generalitat, que necessita els informes que depenen de Capitania”, va explicar ahir Orobitg. El regidor va afegir-hi que van “insistir” a Capitania per tenir els permisos, però la resposta va ser que estaven pendents encara de fer els informes. Això ha impedit serveis bàsics com l'abalisament. Orobitg entén les queixes dels empresaris, però manté que s'ha fet bé tot el procés. “Entenc que és un procés molt estressant per a ells, per si tenen la concessió o no, i s'hi juguen diners, i a més per Setmana Santa no poden muntar, però no s'ha endarrerit per l'Ajuntament”, va afegir-hi el regidor, que va criticar l'oportunisme d'ICV en aquest tema.

ICV manté que en poblacions “similars” aquest tipus de serveis “ja els tenen instal·lats de fa setmanes i és la mateixa administració qui dona els permisos (...) Una vegada més han demostrat que no només no tenen projecte de ciutat, tampoc no són capaços de realitzar el treball diari. I pot ser que la causa d'aquesta incapacitat la deguem que més d'una persona a l'equip de govern està pensant més a Barcelona que a fer bé el seu treball a Lloret”, exposa ICV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona