Infraestructures i serveis

municipal

afectacions al trànsit

Talls de trànsit demà al centre de Girona

S'asfaltaran trams de Jaume I, Marquès de Camps i Santa Eugènia pel carril bici

L'Ajuntament de Girona té previst asfaltar demà dissabte diversos trams de la Gran Via de Jaume I, la plaça de Marquès de Camps i el carrer de Santa Eugènia, dins de les obres del carril bici que s'hi està construint, i això provocarà afectacions a la circulació en aquesta cèntrica zona de la ciutat. Concretament, quedaran totalment tancats al trànsit de vehicles la plaça Marquès de Camps de 8 del matí a 1 del migdia, i el carrer de Santa Eugènia entre aquesta plaça i la travessia del Carril (viaducte) d'11 del matí a 5 de la tarda. Pel que fa a Jaume I, hi haurà talls parcials de 8 a 10 del matí en el punt d'encreuament amb el carrer Nou i la plaça Marquès de Camps.

Aquests talls de trànsit també afectaran cinc de les línies de bus de la ciutat que es desviaran o limitaran el seu recorregut (L2, L3, L4, L5 i L7).

Les obres del carril bici –que inclouen també la reforma de la plaça Marquès de Camps– van començar a finals de novembre i ja són al tram final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia