Infraestructures i serveis

Queixes per la falta de dutxes a les platges de Blanes

L’alcalde diu que hi ha hagut un problema en la contractació del servei

Les dutxes i els serveis de platja per a la temporada d’estiu a Blanes estaran acabats de col·locar avui, segons va explicar ahir l’alcalde, Miquel Lupiáñez. La instal·lació ja hauria d’haver-se fet fa cinc dies, segons va dir, però hi ha hagut un problema en la contractació del servei. L’alcalde responia així a les queixes de molts veïns i el sector de l’hostaleria i dels càmpings del municipi, que trobaven indignant que el servei encara no estigués operatiu. “La primera empresa a la qual es va adjudicar el servei no tenia solvència tècnica, i van caldre cinc dies més perquè es presentés la segona empresa”, va dir Lupiáñez. Les feines van començar ahir, i consisteixen a anivellar la sorra per poder posar les plataformes que serveixen de suport a les dutxes, i també per posar les passarel·les i les zones d’ombra per a minusvàlids.

Més equipaments

El mateix servei també preveu la instal·lació de papereres, i és necessari també perquè els que tenen la concessió dels para-sols i hamaques puguin instal·lar-se. Durant tot l’any hi ha tres dutxes operatives a les platges de Blanes, i en aquests dos dies, per a la temporada d’estiu, se n’hauran col·locat 21 més. “La brigada, Aigües de Blanes i l’Ajuntament han dedicat tots els recursos per tenir-ho a punt tan de pressa com sigui possible”, va dir l’alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia