Infraestructures i serveis

Municipal

Polèmic retard per obrir la piscina de Santa Cristina

El concessionari en culpa el consistori, i l’alcalde, que admet avaries imprevistes, diu que l’empresa havia de lliurar papers

El concessionari de la piscina municipal de Santa Cristina d’Aro, Joaquim Porta, s’ha queixat al consistori que les instal·lacions no poguessin obrir dissabte passat com havia previst i anunciat als responsables municipals des del mes de febrer. L’alcalde, Xavier Sala, defensava que la setmana passada, en fer la posada a punt, un dels motors que bomben l’aigua de la piscina es va avariar, i s’hi va afegir una fuita a la canonada que hi du l’aigua.

Per Porta, però, les fallades són inexcusables, perquè esgrimeix que va avançar el calendari amb prou antelació i criticava que durant aquesta setmana encara s’han allargat les tasques de neteja de les rajoles, que han impedit que la qualitat de l’aigua fos, encara, apta per al bany. El concessionari, que al 2014 ja es queixava dels problemes tècnics de les instal·lacions, esperava poder obrir avui la piscina i prepara una demanda judicial per reclamar danys i perjudicis, a més del negoci dels dies de tancament, per a algunes celebracions que tenia reservades.

Papers pendents, diu Sala

Davant els plans de Porta, l’alcalde hi afegia ahir que per més que el municipi hagués tingut les instal·lacions a punt, “la piscina no es podia obrir perquè el concessionari ha de presentar documentació imprescindible” com ara la titulació dels socorristes contractats i les altes de la Seguretat Social, requerida ahir mateix per treballadors municipals. Porta va lliurar els documents abans del tancament del registre, molest perquè esperessin fins divendres al migdia i sense haver rebut resposta, diu, a les instàncies anteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia