Infraestructures i serveis

Municipal

Talls matinals per netejar els dipòsits d’aigua a Begur

La Companyia General d’Aigües de Catalunya ha comunicat que a partir de la setmana vinent emprendrà la neteja i desinfecció de vuit dipòsits d’aigua municipals a Begur, fet que comportarà afectacions puntuals al subministrament del abonat. Segons el calendari marcat, la primera actuació es farà dimarts vinent, 17 d’octubre, al dipòsit Begur Intermig / Begur 2, que té una capacitat de 2.000 metres cúbics. L’endemà, dimecres 18, la neteja es farà en dos de més petits, que tenen una capacitat d’entre 250 i 200 m³ al Mas Prats i Casa de Campo. I dijous 19, l’acció es farà al dipòsit de Begur de Dalt 3, amb una cabuda màxima de 2.250 m³.

L’empresa recomana als veïns afectats que s’aprovisionin d’aigua mentre durin les feines. Es preveu que les accions, que es fan dins del pla de manteniment del servei, puguin afectar entre les 9 del matí i les 3 de la tarda. Al novembre el pla continuarà amb la neteja del dipòsit d’Aiguafreda –el dia 7–, que té una capacitat de 250m³. El dia 8 de novembre treballaran als dipòsits de sa Punta i Fornells, que tenen cadascun una capacitat de 250m³. I, finalment, el 9 de novembre netejaran el de sa Tuna, que també és de 250m³.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia