Infraestructures i serveis

municipal

reciclatge

Vic comprarà 716 contenidors multiproducte i de vidre

L’Ajuntament va anunciar fa uns mesos la renovació dels actuals i alhora el porta a porta al nucli històric de la ciutat per al 2018

El pressupost de la licitació per subministrar totes les unitats és de 809.000 euros

“Els Reis ens portaran una nova flota de contenidors.” Era l’anunci que l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va fer el 13 de juny durant l’acte de balanç de mig mandat de l’equip de govern. Concretament, serà una partida de 716 contenidors per a la recollida selectiva de residus: 435 unitats seran de fracció multiproducte de càrrega lateral de 3.200 litres, i 281 unitats seran de la fracció vidre de càrrega superior de 3.000 litres.

Per poder renovar l’estoc de contenidors verds i els blaus i grocs, l’Ajuntament ha anunciat la licitació per contractar el subministrament de les unitats, amb un pressupost de licitació de 809.000 euros (IVA inclòs) i un termini de presentació d’ofertes fins al 20 de novembre. La durada del contracte per servir tots els contenidors serà de tres mesos a partir de l’inici del lliurament de la primera remesa. Aquesta es farà efectiva en un termini de 45 dies naturals a partir de l’endemà de la formalització del contracte, el qual es podrà prorrogar com a màxim un mes i mig per mutu acord de les dues parts. Segons l’Ajuntament, l’objectiu és “aconseguir una millora de les característiques dels contenidors que donen servei als ciutadans i una homogeneïtzació estètica entre les diferents fraccions”. La nova inversió en contenidors constarà com a partida pròpia als pressupostos de l’Ajuntament del 2018.

Porta a porta

Paral·lelament a la nova flota de contenidors, fa quatre mesos l’alcaldessa també va anunciar que l’any que ve es posarà en marxa la recollida porta a porta a tot el centre històric de la ciutat (domicilis inclosos) i a les zones comercials per als establiments. Sobre aquest projecte, que ha de reemplaçar el fallit porta a porta que finalment l’any passat va quedar en un calaix per falta de consens polític amb l’oposició, fins ara no se n’han donat gaires detalls. Mentrestant, però, en reiterades ocasions ERC-Som Vic ha posat de manifest als plens municipals la necessitat de fer una reposició dels contenidors de la ciutat en mal estat, sobretot dels multiproducte. Els republicans sempre han defensat que l’empresa concessionària actual, Cespa, estava obligada a assumir el manteniment i la reposició dels contenidors. L’equip de govern, en canvi, sempre ha defensat que els contenidors són municipals.

LA DATA

20.11.17
és el dia
que s’acaba el termini per presentar ofertes al contracte de subministrament de contenidors de Vic


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona