Infraestructures i serveis

Nou servei de recollida de residus i neteja, a Vidreres

S’incrementarà la neteja al centre els caps de setmana i Aiguaviva Parc tindrà contenidors integrals en deu illes

El nou servei de recollida de residus i neteja viària de Vidreres es posa en marxa avui i inclou, entre altres millores, la neteja de tots els carrers del barri d’Aiguaviva una vegada al mes i contenidors nous que es col·locaran en llocs nous per afavorir el reciclatge en aquesta zona, així com més neteja viària als carrers del nucli antic durant els caps de setmana.

El nou servei entra en funcionament després que es va formalitzar el contracte amb l’empresa Germans Alum SL, que de fet ja gestionava aquest servei però que ha obtingut la nova concessió. Entre els canvis que hi haurà, es renovaran tots els contenidors d’envasos, paper i vidre, i s’incorporaran nous vehicles de recollida i neteja viària, amb més capacitat i més eficients que els actuals. Pel que fa a Aiguaviva Parc, s’ha optat per posar zones integrals, amb contenidors de reciclatge de totes les fraccions. Fins ara només n’hi havia de rebuig, i d’aquesta manera, encara que n’hi hagi menys, es facilita el reciclatge.

El valor total del contracte pels quatre anys de servei és d’1.759.587,60 euros (IVA inclòs). Segons es descriu al contracte, el nou servei afecta el nucli urbà de Vidreres, la zona d’Aiguaviva i la urbanització La Goba, i a mesura que es vagin rebent les urbanitzacions pendents s’aniran incorporant al contracte.

Pròrroga de dos anys

El contracte té una durada de quatre anys i es pot prorrogar dos anys més. Entre les millores en el capítol d’inversió, Germans Alum va oferir una aportació de 5.000 euros anuals per fer campanyes de sensibilització, i instal·lació de tanques per amagar contenidors en 24 àrees. A Aiguaviva Parc aquestes tanques s’instal·laran en deu illes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.