Infraestructures i serveis

Picabaralla política per l’escola de Campdevànol

El PDeCAT acusa ERC d’apropiar-se la idea de fer un alberg quan quedi buida

L’equip de govern de Campdevànol aposta per habilitar un alberg a l’edifici Coll i Bardolet, al centre del poble, i no pas a l’edifici de l’actual escola Pirineu de primària, quan la comunitat educativa es traslladi al nou edifici. Ho ha afirmat l’alcalde, Joan Manso (PDeCAT), en l’últim ple de la corporació. En canvi, Manso ha anunciat que l’escola es destinarà a un equipament sociosanitari.

La voluntat del seu govern és vendre l’edifici a l’hospital de Campdevànol, perquè en un futur el pugui destinar a fer una ampliació, una residència o el que faci més falta. L’alcalde, que ha reconegut que recull així una proposta d’ERC del mandat anterior, s’ha manifestat molest amb l’únic regidor del grup republicà, perquè, a criteri seu, s’han apropiat una idea del PDeCAT.

El futur alberg ha estat tema de debat al ple arran de la moció que ha presentat ERC, que ha proposat crear una comissió amb tots els grups al consistori, entitats i associacions de Campdevànol per estudiar què es pot fer a les escoles. “Vostès s’han apropiat una proposta que el PDeCAT portava al seu programa, com és la de fer un alberg, i ho han anat a explicar a la premsa decidint directament què es faria en aquest edifici i sense tenir el vistiplau de ningú”, ha denunciat l’alcalde del PDeCAT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.