Infraestructures i serveis

Figueres renova part del seu parc mòbil

S’incorporen cinc nous vehicles a la Guàrdia Urbana i un de Protecció Civil

Sis nous vehicles han estat incorporats aquesta setmana al parc mòbil de l’Ajuntament de Figueres. ES tracta de dos cotxes patrulla de cinc places, dos cotxes més de patrulla equipats per al trasllat de detinguts i un vehicle tot terreny.

A més d’aquests cotxes destinats a la Guàrdia Urbana, també s’ha adquirit una furgoneta equipada amb les últimes tecnologies per a Protecció Civil. La incorporació d’aquests sis nous vehicles s’ha fet en modalitat de rènting mitjançant a l’acord marc amb l’Associació Catalana de Municipis i ha servit per substituir vehicles més antics o amb més ús. Dos dels cotxes que s’incorporen són vehicles híbrids que han de contribuir a una mobilitat més sostenible. En l’acte de presentació dels nous cotxes, el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Quim Felip, i el cap de la Guàrdia Urbana van subratllar la necessitat d’aquestes noves adquisicions tant per la seguretat dels agents com per la ciutadania, destacant més concretament la necessitat dels cotxes per a trasllats de detinguts i el tot terreny.

Actualment la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana està formada per 18 vehicles, 12 cotxes, 1 furgoneta d’atestats, 1 furgoneta de Protecció Civil i 4 motos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.