Infraestructures i serveis

Milloren els serveis del camp de futbol de Breda

L’Ajuntament de Breda millora els serveis i l’accessibilitat del camp de futbol municipal i hi invertirà 62.221,87 euros. El principal objectiu és que els serveis siguin “accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda”, afirma la regidora d’Esports, Eva Andrés (ERC). La Diputació ha concedit una subvenció d’11.000 euros.

El consistori ha volgut actualitzar una instal·lació molt antiga –admet la regidora–. La taquilla s’ha derruït i se’n farà una de nova. El nou nucli de serveis estarà adossat a la graderia de l’equipament. Segons informa l’Ajuntament, els serveis tindran dues cabines d’inodors, sis urinaris i dos lavabos (per a homes) i tres cabines d’inodors, un lavabo(per a dones), i el servei adaptat tindrà un inodor i un lavabo.

Paral·lelament les obres permetran canviar la porta d’accés i millorar l’entrada a la graderia principal. Es construirà una rampa d’accés al primer nivell de la graderia i s’hi millorarà l’accessibilitat. La porta d’accés principal serà substituïda per una de lliscant, que tindrà quatre metres d’amplada i permetrà l’entrada de vehicles d’emergència i manteniment.

En el futur, l’Ajuntament bredenc preveu millorar el pàrquing, l’entrada al camp del futbol i cobrir la graderia. Mentre durin les obres, l’entrada a la instal·lació és a través d’un accés alternatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia