Infraestructures i serveis

L’aigua torna a ser pública a Sant Joan

Ha rescatat el servei, un cop finalitzada la concessió fins ara vigent

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha assumit el servei de distribució d’aigua potable del municipi, coincidint amb l’acabament de la concessió fins ara vigent. L’Associació de Plomistes, que és qui tenia aquesta concessió, i l’Ajuntament ho han acordat després de la dissolució de l’entitat que ha estat l’encarregada de gestionar aquest servei durant 114 anys. L’acord es farà efectiu el proper 1 d’abril.

Aquest acord preveu una moratòria de quatre anys en què no es modificarà el preu que paguen en l’actualitat els veïns per aquest servei. També inclou que el romanent de tresoreria positiu de l’entitat passi a les arques municipals i que l’Ajuntament l’inverteixi en la millora de la xarxa.

L’Ajuntament ha decidit crear una comissió de seguiment del traspàs, formada per cinc persones provinents de l’Associació de Plomistes, que vetllarà pel bon funcionament del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia