Comencen les obres del primer pàrquing subterrani a Torredembarra

Les obres de construcció del pàrquing subterrani de Filadors a Torredembarra van començar ahir oficialment. L'equipament, el primer d'aquest tipus que es construirà a Torredembarra, té un cost de 2,5 milions d'euros, i està finançat íntegrament per la subvenció rebuda a través del fons estatal d'inversió local.

Des de dijous passat, està prohibit aparcar a l'illa entre el carrer Filadors, Indians i Antoni Roig, on s'excavarà el pàrquing i que, fins ara, es feia servir com a aparcament en superfície gratuït. A banda d'això, ahir també es va haver de tallar al trànsit un tram del carrer Filadors, i s'ha modificat el sentit de circulació dels carrers Pere Badia i Lleida per derivar els vehicles cap a una altra zona d'aparcament dins del municipi. A més, per evitar problemes circulatoris a causa de les obres, s'ha previst la creació de més places d'estacionament en bateria al carrer Pere Badia.

Les obres del pàrquing de Filadors, que tindrà 226 places per a vehicles i 35 per a motocicletes (en tots dos casos de pagament) està previst que acabin a finals d'any. L'oposició municipal ha criticat el projecte perquè considera els terminis d'execució massa ajustats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona