Serveis

serveis

L'Entesa de Celrà denuncia falta de llum en espais públics

L'Entesa per Celrà, principal grup de l'oposició, ha denunciat en un comunicat que en alguns espais del poble falta llum, i considera que això és un perill. La portaveu de l'Entesa, Montse Rivas, no s'explica perquè l'equip de govern (CUP-iCelrà) no ha posat fi a aquesta situació, perquè assegura que fa temps que dura.

L'Entesa, explica Rivas en el comunicat, s'ha queixat en més d'un ple que hi ha punts del nucli urbà o d'urbanitzacions en què no hi ha llum “de manera permanent”.

Inseguretat

“El més greu de tot és que va ser el mateix equip de govern qui va decidir des de l'estiu passat deixar sense enllumenat públic una de les places més concorregudes del poble”, explica l'Entesa. A la plaça de l'Ateneu, afirma Rivas, una veïna va caure fa pocs dies a causa de la falta d'enllumenat, cosa que, a més, provoca inseguretat a la ciutadania.

Per la seva banda, l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), considera que les denúncies són “falses”. Cornellà admet que, de vegades, quan plou fallen quadres elèctrics i el subministrament se'n ressent. Per això, diu el batlle, l'empresa del manteniment hi posa remei abans de quatre hores. L'Ajuntament treballa per modernitzar l'enllumenat. L'alcalde diu que en alguns sectors no s'hi ha fet res des de fa quaranta anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.