Serveis

ICV vol que s'obrin a tothom els banys privats de l'estany

Per tal que tothom pugui refrescar-se durant l'onada de calor, ICV de Banyoles va demanar ahir a l'equip de govern que de manera “urgent i excepcional” permetés l'accés lliure a les dues zones de l'estany que són privades (el Club Natació Banyoles i els Banys Vells), a més de la pública de la Caseta de Fusta. Els ecosocialistes, que van formalitzar la petició a primera hora del matí, proposaven que l'accés lliure comencés a les quatre de la tarda. En la petició s'argumentava, d'una banda, que l'estany és un bé comunal “i per tant aquest dret ha de prevaldre per sobre de l'ús privatiu”, i, de l'altra, la conveniència de “facilitar espais per refrescar-se sense impediments econòmics”.

Arguments del no

L'alcalde, Miquel Noguer, no va accedir a la petició perquè –va dir– el pic de l'onada de calor ja s'havia acabat. També –hi va afegir– pel fet que per entrar als Banys Vells tan sols s'exigeix una consumició, “que pot ser una aigua i prou”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia