Serveis

Figueres denuncia quinze veïns en deu dies per haver abocat deixalles al carrer

L'Ajuntament ha posat especial èmfasi en els carrers on s'havia detectat que s'acumulaven residus voluminosos

L'Ajuntament de Figueres continua la campanya contra l'incivisme en l'abocament de residus i en deu dies ja ha denunciat una quinzena de persones per infraccions flagrants i n'ha advertit mig centenar més per incompliments de caràcter molt lleu. L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha anunciat que aquests controls continuaran el temps que calgui, arreu de la ciutat, per aconseguir combatre aquests actes continuats d'incivisme que afecten greument la imatge de la ciutat.

Segons ha explicat el consistori, s'ha posat un èmfasi especial en els llocs on s'acostumen a acumular més residus voluminosos, com és el cas del carrer Avinyonet, el carrer Ample, el carrer Migdia, el carrer de les Granolles i el passeig del Cementiri.

Aquestes sancions es basen en l'ordenança municipal reguladora de la gestió dels residus, que estableix, en el cas d'infraccions de caràcter lleu, una sanció mínima de 120 euros i una de màxim de 1.800 euros. En cas de fets molt excepcionals, les infraccions greus es poden sancionar de 1.801 a 30.000 euros, i les molt greus, de 30.000 a 60.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia