Serveis

Endesa millora la subestació de Lloret de Mar

Permet oferir més qualitat als clients de Tossa i Lloret de Mar, segons la companyia

Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma tecnològica a la subestació de Lloret amb la substitució d'una nova bateria de corrent continu (CC). L'actuació permetrà millorar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a 30.282 clients repartits entre els municipis de Lloret de Mar i Tossa de Mar.

En concret, l'actuació, que ha suposat una inversió de 10.000 euros aportats per la companyia, ha consistit a substituir una bateria de 125 volts de CC per una de nova més potent que aporta tota la funcionalitat de la tecnologia digital actual. El nou element tecnològic està compost per un mòdul d'una intensitat de 105 Ah (amperes hora), que millora els serveis auxiliars de la instal·lació; per exemple, els sistemes d'interrupció d'energia o sistemes de telecontrol i proteccions, que són elements indispensables i que comporten seguretat i protecció.

Així, el subministrament que ofereix la instal·lació elèctrica es dota de més potència i capacitat, fet que comporta una millora substancial en l'autonomia i la fiabilitat del servei als clients de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia