Serveis

La postal de l'Escala, en ple procés de renovació

La reforma del front de mar avança i ja és molt visible

Els enderrocs del primer tram estan gairebé enllestits i aviat s'afrontarà la segona part

La postal del front marítim de l'Escala està en ple procés de reforma. Fa una setmana que van iniciar-se els treballs i en el primer tram d'obra, la part més propera a la Punta, són ben visibles els enderrocs que s'hi estan fent, ja que precisament és en aquesta part on s'hi ha de fer un dels canvis més destacats, canviar l'actual desnivell per una grada. Les obres avancen a bon ritme i aquesta primera part de l'obra està pràcticament acabada i han començat ara els treballs de refinament i anivellament del terreny. Entre avui i demà es faran les rases d'instal·lacions necessàries. I començaran els preparatius per al segon tram, entre el giratori i el carrer Santa Màxima. De fet, entre dimecres i divendres caldrà desmuntar les terrasses perquè dilluns que ve, 30 de novembre, puguin començar els treballs d'enderroc del paviment en aquesta part. Encara quedaran dos trams més fins a la Riba.

CiU reuneix els veïns

CiU va reunir la setmana passada una trentena de veïns afectats, sobretot propietaris de comerços, restaurants i bars per recollir diverses preocupacions. Segons el nou portaveu de CiU, Robert Bosch, “a diferència del que s'havia dit, ningú estava d'acord en com s'esta fent l'obra”. Bosch explica que la meitat dels assistents consideren que no calia fer la reforma i l'altra meitat que calia una petita intervenció però fent un concurs d'idees i una consulta vinculant. Ara CiU portarà al ple algunes de les preocupacions per temes que encara es poden modificar (l'obra està iniciada), com ara que no es talli definitivament la circulació a la zona o que hi hagi bonificacions a les taxes per als negocis afectats. “Ara no podrem modificar temes estètics o tècnics, però sí el tema del trànsit o l'aparcament”, diu Bosch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.