Serveis

Piera, més a prop de tenir transport escolar gratuït

La comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya va aprovar dimarts una proposta de resolució en què es reconeix Piera com a municipi singular, fet que obre la porta a aconseguir la gratuïtat del transport escolar. Aquesta és una de les reivindicacions més reclamades pels veïns del municipi , ja que per les seves característiques –dinou nuclis urbans disseminats per tot el terme– moltes famílies necessiten aquest transport perquè els nens vagin a escola. Segons la llei actual, la gratuïtat del transport escolar només és obligatòria en aquells casos en què els alumnes s'han de desplaçar a una escola o institut d'un municipi diferent del de residència. Aquesta norma perjudica municipis com Piera, on algunes urbanitzacions es troben a deu quilòmetres del centre escolar més proper.

Des de la plataforma Autocar Gratuït per l'Escola apunten que el transport escolar a Piera “ara sí que és un problema oficial i, per tant, cal buscar solucions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia