Infraestructures i serveis

Territori

L’asfaltatge del vial del port, a Palamós, acabarà aquest any

El segon tram de la ronda Est, entre el carrer Roqueta i el camí vell de la Fosca, es repavimentarà abans del març

L’últim, fins al polígon, a final d’any

El reasfaltatge del vial de la ronda Est de Palamós, que connecta el polígon industrial de Sant Joan amb el port, es completarà aquest any per donar compliment al conveni subscrit el 2016 entre el municipi i Ports de la Generalitat per sufragar de manera compartida (el 40% i el 60%, respectivament) la despesa.

Després que la primavera de l’any passat es renovés el paviment al primer tram de la infraestructura, entre el port i el giratori del carrer Roqueta, el consistori ha anunciat aquesta setmana que dins d’aquest primer trimestre del 2018 s’executarà la segona fase, compresa entre el carrer Roqueta –d’accés fins a l’hospital– i el camí vell de la Fosca. El termini d’execució és d’un mes i el cost estimat, de 91.580 euros.

La tercera i darrera fase del projecte s’emprendrà a finals d’aquest any, amb l’asfaltatge del tram restant entre el camí vell de la Fosca i l’avinguda d’Àngel Guimerà, al polígon. A banda del reforç del paviment, es faran millores en el drenatge de les aigües pluvials amb nous embornals.

LA XIFRA

91.580
euros
és el pressupost de la següent fase de millores a la ronda Est de Palamós, repartit entre Ports i el municipi.

Inversions a votació, fins al dia 31

La campanya Palamós amb veu i vot, que va començar al novembre passat, enceta ara la fase decisiva de votació en què la ciutadania triarà a partir de dissabte entre les vint propostes resultants del procés participatiu per invertir-hi una partida de 85.000 euros del pressupost anual. Entre els projectes, n’hi ha de manteniment i millora d’equipaments, i d’altres de més vinculats amb l’urbanisme, la mobilitat o la millora de l’espai públic del municipi. El període de votació s’allargarà fins al 31 de gener, amb la possibilitat de participar-hi, a través del web participa.palamos.cat, o bé mitjançant les butlletes que es faran arribar a tots els habitatges, també disponibles a l’Ajuntament, la biblioteca municipal o el Punt Jove, que seran les seus de la votació presencial. Els resultats se sabran el 6 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia