Administracions

Promocionen l’aigua de l’aixeta de Figueres

L’empresa Fisersa repartirà 1.800 ampolles entre hostalers i comerciants perquè se’n valori la qualitat

Figueres vol destacar la qualitat de l’aigua de l’aixeta que reben tots els seus ciutadans. Per això l’empresa municipal Fisersa, que gestiona l’aigua potable de la ciutat, està duent a terme un treball promocional del líquid que surt de l’aixeta perquè els seus ciutadans el valorin. En una primera fase es repartiran fins a 1.800 ampolles entre hostalers i comerciants de la ciutat, com a punta de llança d’una futura campanya destinada a remarcar-ne la qualitat.

L’ampolla reutilitzable està etiquetada per davant i per darrere com a “Aigua de Figueres”, amb el subtítol d’“Aigua de la serra de les Salines i del puig de Bassegoda” i amb quatre etiquetes addicionals: sana, segura, econòmica i ecològica. Sana perquè, segons es llegeix a l’etiqueta, és aigua equilibrada amb minerals necessaris per beure cada dia; segura perquè és una aigua d’excel·lent qualitat i 100% controlada; econòmica perquè és “400 vegades” més econòmica que l’aigua embotellada, i ecològica perquè s’evita generar residus, es redueix la petjada ecològica i s’estalvien recursos.

Al revers de l’etiqueta hi ha l’anàlisi química amb els mil·ligrams per litre de cada un dels components. De sulfats, en té 28,0 mg/l; de clorurs, 10 mg/l; de calci, 54 mg/l; de sodi, 6 mg/l; de fluorurs, 0,11 mg/l, i de ferro, menys de 5 mg/l.

S’especifica que l’aigua de l’aixeta està controlada sistemàticament pel laboratori de Fisersa. S’agraeix al consumidor que la consumeixi. “Pensa abans de beure!”, diu al davant, i “Gràcies per consumir aigua de l’aixeta”, diu en l’altra etiqueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia