Urbanisme

Més espai per a vianants entorn del mercat de Sant Antoni

L'Ajuntament estudia fórmules per concretar la mesura, decidida en un procés participatiu aquest estiu

La reforma del mercat de Sant Antoni, en obres des del 2009, comportarà també guanyar espai per a vianants en els carrers que envolten l'equipament. En concret, s'aplicaran fórmules de racionalització de la mobilitat en el tram del carrer Tamarit delimitat pels carrers Viladomat i la ronda de Sant Pau i a Comte Borrell entre Floridablanca i Manso.

La mesura ha estat validada en el procés participatiu organitzat el juny passat per l'Ajuntament per definir els usos de l'entorn del mercat un cop remodelat, però ara cal concretar-la. És a dir, resta per definir si aquesta racionalització comportarà talls de trànsit, ampliació de voreres o alguna altra fórmula. El que sí que va aclarir ahir la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, és que l'operació es farà en dues fases. En la primera s'intervindrà només sobre els trams adjacents al mercat: és a dir, Tamarit entre Borrell i ronda Sant Pau, i Borrell entre Tamarit i Manso. L'Ajuntament vol obrir ara un altre procés participatiu específic per decidir què fer al tram de la ronda Sant Antoni, que ara ocupa el mercat provisional. El mercat de Sant Antoni fa set anys que està en obres. La darrera previsió és que s'acabin el 2017.

LA XIFRA

15.000
m² de superfície
comercial tindrà el mercat de Sant Antoni, el més gran de Barcelona, un cop s'acabi la reforma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia