Urbanisme

municipal

infraestructures

Les obres de la carretera de Lloret, a punt d'acabar

L'Ajuntament de Vidreres està enllestint els treballs de reparació de les voreres i preveu tenir-hi també l'enllumenat nou d'aquí a dues setmanes

L'Ajuntament de Vidreres preveu acabar a mitjan mes vinent la reparació i instal·lació de nou enllumenat a les voreres de la carretera de Lloret, una actuació que tindrà un cost aproximat de 200.000 euros. Les obres, que ja s'estan executant aquests dies, consisteixen a arranjar les voreres, que eren molt irregulars i tenien diferents altures, i fer-les seguint el model que ja es va executar a la carretera Costa Brava. El projecte havia sortit a licitació per 214.000 euros però finalment es va adjudicar per 125.000, aproximadament. En començar les obres, però, es va comprovar que calia fer reparacions en el clavegueram, i el cost final serà més elevat. D'altra banda, s'ha renovat el paviment del carrer Doctor Deulofeu i del carrer Catalunya (davant de la plaça de l'Església), que s'havia fet malbé pel trànsit rodat. El paviment de la part final del carrer Deulofeu i de l'inici del carrer Catalunya estava fet amb llambordins pensats més aviat per a vianants, i la circulació de vehicles l'havia anat desgastant. El cost de l'actuació, que forma part de la rehabilitació dels carrers del nucli antic, ha estat de 42.000 euros. Malgrat tot, segons va explicar l'alcalde, Jordi Camps, està prevista una segona fase per arreglar la plaça, els carrers Catalunya i Pau Casals i la plaça Lluís Companys. Aquesta fase es farà passades les festes de Nadal.

Pel que fa a la reparació de les voreres del la carretera de Lloret, l'alcalde va destacar que la setmana vinent es preveu que s'haurà acabat de formigonar les voreres i que d'aquí a dues setmanes es podran tenir els nous fanals col·locats.

Per altra banda, pel que fa a les obres de l'arqueta de connexió amb el Pasteral, l'Ajuntament de Vidreres està pendent que l'Ajuntament de Llagostera notifiqui als propietaris dels terrenys afectats que s'han de començar les obres. La construcció de l'arqueta implica l'expropiació de subsòl.

LA FRASE

Esperem que la setmana vinent acabin de formigonar i la següent puguem tenir els fanals nous
Jordi Camps
alcalde de vidreres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona