Urbanisme

Embranzida d'obres de millora en diversos punts de Lloret de Mar

L'Ajuntament comença els treballs del pàrquing de Can Xardó, el carrer Barcelona i el carrer Llimones, i preveu acabar-los abans de Setmana Santa

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha endegat en alguns casos, i començarà aviat en d'altres, tot un seguit d'obres just després de festes, amb la previsió que estiguin acabades abans de Setmana Santa. Entre les obres començades hi ha la urbanització de l'aparcament de Can Xardó (darrere de l'ambulatori), mentre que d'altres, com ara l'entorn de la nova caserna de la policia local, començaran la setmana vinent.

Les obres més complexes, segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, són les de l'aparcament de Can Xardó (de 140 places i gratuït), que es preveuen fer en dues fases per no haver de tancar en cap moment l'espai i evitar al màxim les molèsties als usuaris. Les obres consistiran en la pavimentació amb mescla asfàltica de la totalitat de la zona d'aparcament (ara és de terra i s'embassa i hi ha clots); la millora de la circulació de vehicles invertint el sentit de circulació entre els dos nivells de manera que el desnivell existent es faci de baixada i no de pujada com fins ara; l'augment del sistema de recollida d'aigües pluvials; la millor delimitació de les zones de “no aparcament” i dels accessos de vianants amb la implantació d'una nova escala; la millora de l'actual escala de sortida en direcció al CAP; l'ampliació de l'enllumenat general en alguns punts de les plataformes, i la col·locació d'un enllumenat d'abalisament en les tres escales.

També va començar fa dos dies la renovació de la xarxa d'aigua i clavegueram del carrer Llimones, per 45.000 euros, que durarà cinc setmanes. Una altra obra que ja ha començat és l'ampliació de la vorera del carrer Barcelona, que no era accessible i que per la seva proximitat a la llar d'infants utilitzava molta gent amb cotxets. “Hi havia problemes per passar i era una demanda dels veïns de la zona i dels pares i mares que anaven a la llar d'infants”, va explicar Bernat. En breu començarà també l'habilitació de l'aparcament per als abonats de la piscina. Totes les obres han arrencat després de festes i han d'estar abans de Setmana Santa. “Iniciem les obres després de les festes nadalenques per evitar les molèsties que comporten”, hi va afegir el regidor.

LA XIFRA

140
places
d'aparcament gratuït hi ha a l'aparcament de Can Xardó, que és l'obra més complexa i que es farà en dues fases.

LA FRASE

Iniciem les obres després de les festes de Nadal per evitar les molèsties que comporten
Joan Bernat
regidor d'urbanisme


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona