Urbanisme

Municipal

Ajudes per a ascensors i rehabilitació al centre històric de Figueres

Es concedeixen per concurs i forma part del pla integral del centre, inclòs dins del pla de barris de la Generalitat

La reactivació del pla d'intervenció integral del centre històric de Figueres, inclosa dins del pla de barris de la Generalitat, facilita que l'Ajuntament hagi aprovat la convocatòria d'ajudes per a la rehabilitació i restauració integral de façanes i la millora de l'accessibilitat dels habitatges. Per a façanes, les ajudes suposen entre un 30% i un 45% del cost total de les obres, segons la categoria de l'immoble, i s'hi destinaran 130.000 euros. Les instal·lacions d'ascensors tenen una dotació municipal de 100.000 euros i és d'un 40% del cost total de les obres, amb un import màxim de 6.000 euros per habitatge; la dotació per a plataformes elevadores aptes per a persones és d'un 40%, amb un màxim de 4.000 euros per habitatge; per a muntacàrregues no aptes per a persones, d'un 60%, amb un màxim de 2.000 euros per habitatge, i per als remuntadors d'escales, d'un 60%, amb un màxim de 2.000 euros per habitatge. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins a l'1 de juny.

Aquestes subvencions es concedeixen mitjançant el sistema de concurs amb una subvenció per immoble. La petició, la poden fer els propietaris o la comunitat de veïns, i ha d'anar acompanyada d'una memòria que descrigui les problemàtiques a resoldre i els treballs que es pretenen realitzar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia