Urbanisme

Lloret traurà a licitació la construcció de les pistes de pàdel a la piscina

L'Ajuntament ho va aprovar en junta de govern, i està treballant en les bases tècniques del projecte

Les obres de l'aparcament de Can Xardó, acabades

L'Ajuntament de Lloret de Mar traurà a licitació la redacció d'un projecte per a l'adequació de la zona esportiva i aparcament a l'aire lliure de la zona de darrere de la piscina, que es va acordar en junta de govern. El termini per presentar propostes encara no ha començat, però, ja que abans s'han d'enllestir les bases i s'ha de publicar la convocatòria de licitació al web de l'Ajuntament, i a partir de llavors les empreses interessades tindran quinze dies per fer propostes. L'Ajuntament vol fer a la zona, aprofitant que es traslladarà el dipòsit municipal de vehicles, un espai d'esports de raqueta, mentre que la superfície d'aparcament es condicionarà i passarà a ser reservada per als usuaris de la piscina, al contrari que ara, que és oberta i gratuïta.

La zona d'esports de raqueta ha de servir com a complement de l'oferta esportiva de la piscina municipal i de les pistes d'atletisme, i contribuir a l'augment del nombre d'usuaris i socis de la piscina municipal, que ja ha superat els 2.000 socis. Per altra banda, per fer les obres s'hauran de traslladar el magatzem de la brigada i el dipòsit de vehicles, que estan situats als terrenys annexos a la piscina. El dipòsit es traslladarà a l'entrada de Lloret, davant la caserna de policia.

LA XIFRA

204.398
euros
han costat les obres de millora de l'aparcament de Can Xardó, que es va obrir divendres.

L'aparcament de Can Xardó, obert

Les obres de l'aparcament de Can Xardó, just darrere de l'ambulatori, es van acabar la setmana passada i divendres ja es va obrir. D'aquesta manera, es compleixen les previsions de l'Ajuntament, que volia tenir enllestits els treballs abans que comencés Setmana Santa.

L'aparcament és de 140 places i gratuït, i els treballs es van fer en dues fases per no haver de tancar en cap moment l'espai i evitar al màxim les molèsties als usuaris. Les obres han consistit en la pavimentació amb mescla asfàltica de tota la zona d'aparcament, ja que era de terra i s'embassava i hi havia molts clots; la millora de la circulació de vehicles invertint el sentit de circulació entre els dos nivells; l'augment del sistema de recollida d'aigües pluvials, i la millora dels accessos de vianants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’edifici de Telefónica serà una residència d’estudiants

Tarragona ja ha aprovat el pla especial presentat per la promotora, que planteja un allotjament de llarg termini per a estudiants a baix cost

L’Ajuntament es va oposar a la idea original, que era la creació d’un alberg

tarragona
 

Barcelona enceta un nou corredor verd a Sant Martí

barcelona
 

L’AMB instal·la els primers senyals per limitar l’accés a vehicles contaminants

L’Hospitalet del Llobregat
 

Les obres del carrer Barceloneta de Figueres, en marxa

FIGUERES
 

Cursos com a alternativa a les multes per als que circulin per la vorera en bicicleta, a Girona

girona
 

L’Ajuntament d’Olot i els veïns aprenen a anar a l’una ara amb les inversions

Olot
 

Aplanat el camí per protegir la històrica Pilona de Malgrat

malgrat de mar
 

Avança l’obra als carrers Creu i Sant Domènec, a Sant Feliu

SANT FELIU DE GUÍXOLS
 

Endesa invertirà un 50% més per reduir els talls

lleida