Urbanisme

empresa

Logis Empordà es posa al dia amb una obra de millora

L'empresa propietària, Cimalsa, hi invertirà 125.104 euros per convertir-la en referent logístic nacional

La propietària del polígon del Far d'Empordà, Logis Empordà, Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa), invertirà finalment 125.104 euros per posar-lo al dia i aconseguir convertir-lo en un referent nacional de les infraestructures logístiques, especialment en els àmbits ambiental i paisatgístic, així com de mobilitat, d'eficiència i sostenibilitat en la gestió.

Entre els treballs que s'hi faran destaquen l'obertura d'un nou accés rodat al recinte, per millorar la mobilitat dels usuaris, i l'actualització de la xarxa d'enllumenat, per reduir la contaminació lumínica en una zona especialment sensible, ja que Logis Empordà està situat al mig de la plana empordanesa, ruta d'ocells migratoris que passen pels Aiguamolls de l'Empordà. Per aconseguir aquest objectiu s'aplicaran criteris d'estalvi energètic, tant amb la incorporació de la tecnologia LED, que reduirà la petjada de CO2 derivada del consum elèctric, com amb l'estalvi en l'economia d'explotació del recinte.

Igualment, es vol optimitzar el consum d'aigua de reg i es reestructurarà la plantació d'arbrat d'alineació i les zones verdes. Totes les noves plantacions seran d'espècies existents dins l'àmbit i es trasplantaran exemplars singulars per millorar la integració paisatgística. Gràcies a l'ús de criteris de xerojardineria, el consum intern d'aigua tindrà un balanç zero per a les zones verdes.

El projecte preveia que els treballs durarien unes quatre setmanes i el procés de contractació d'empreses ja està complet. El pressupost de licitació és de 166.700 euros (IVA inclòs) i s'ha acabat adjudicant per 125.104 euros (cost amb l'IVA inclòs) a l'empresa Rubau Tarrés, una de les set que es van presentar al concurs. L'adjudicació es va fer el 8 de març passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona