Urbanisme

Municipal

La pista de l'escola Cusí de Figueres, a punt

Només falta pintar les línies a la pista i s'anuncia que serà útil després de Fires

Les obres de cobertura del la pista poliesportiva de l'escola Cusí de Figueres ja estan a punt, després de mesos d'endarreriment en l'entrega. Fonts del govern han assegurat que ja només falta la pintura de les línies de la pista, treballs que l'empresa vencedora del concurs ha subcontractat, i ja es podrà usar. De fet, segons expliquen les mateixes fonts, després de les Fires de la Santa Creu ja s'hi donarà ús esportiu, un cop el servei d'esports coordini els horaris d'ús que permetin descol·lapsar el pavelló municipal d'esports.

Els retards en l'entrega de la pista han fet que l'ajuntament requerís a l'empresa que fes via a entregar els treballs acabats. Finalment sembla que s'ha acabat el procés. Les obres van començar el passat 4 d'octubre, dia en què una màquina va entrar a l'espai per aixecar el terra, i estava anunciat que acabarien el mes de desembre. Finalment han costat 215.954 euros. S'hi ha instal·lat una estructura de més de set metres d'alçada i s'ha tancat la cara nord per evitar la influència de la tramuntana, i les cares est i oest s'han tancat en un 50 per cent. La cara sud s'ha deixat completament oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia