Urbanisme

Municipal

Obren dimecres el carrer Empordà de Figueres

L'àmbit d'obra de la rotonda de la plaça del Sol passa ara a la façana est de l'avinguda Dalí

Les obres de la rotonda de la plaça del Sol de Figueres entraran aquesta setmana vinent en una nova fase en la qual es donarà via al trànsit que prové del carrer Empordà. Que es mantingués aquest tall circulatori durant les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, que comencen precisament dissabte de la setmana vinent, era el que més preocupava els responsables municipals. Aquesta nova fase d'obres comportarà el trasllat de l'àmbit d'obra a la façana est de l'avinguda Salvador Dalí. Finalment, doncs, aquest nou tram d'obres comportarà que el carril de circulació en direcció a Girona volti la nova rotonda per l'esquerra, passant a tocar de la biblioteca.

Per altra banda, quedarà afectat l'accés a l'avinguda Salvador Dalí des del carrer Lasauca i des d'aquella mateixa via no es podrà accedir als carrers Rodes i Tortellà. En tots els casos es garantirà un carril en cada sentit en l'avinguda Salvador Dalí. Es manté el ritme adequat perquè les obres de la plaça del Sol estiguin acabades per Sant Joan.

L'inici d'aquesta fase s'havia anunciat pel 19 d'abril però l'endarreriment és mínim. La durada d'aquest tram d'obres serà de quatre setmanes. Segons les últimes previsions de Foment, la quarta i última fase començarà la setmana del 15 de maig i finalitzarà abans de Sant Joan. Suposarà la delimitació de voreres i rotonda; en aquesta fase s'asfaltarà, s'implantarà la nova circulació viària i se senyalitzarà i es col·locarà el nou enllumenat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona