Urbanisme

Municipal

Les obres de l'hospital de la Santa Creu, aturades

El centre de salut de Vic rescindeix el contracte a l'empresa Dragados y Certis

El patronat de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i l'UTE Dragados y Certis, adjudicatària de les obres d'ampliació de l'hospital, han acordat rescindir el contracte “de forma amistosa” després que aquesta empresa demanés una ampliació del contracte econòmic, principalment arran de les troballes arqueològiques que s'han fet a la zona, motiu pel qual les obres van amb quatre mesos de retard, explica Jordi Roca, director gerent de l'hospital universitari de la Santa Creu de Vic. Segons ell, “després de les festes de Nadal, això havia d'estar en plena activitat”. Coincidint amb les troballes, però, Roca indica que l'empresa “no va estar prou activa per avançar”.

Les obres, doncs, s'adjudicaran a la segona empresa candidata al concurs, TOP Proyectos y Contratas, de Barcelona. Segons Roca, el nou contracte “s'està acabant de redactar” i de moment no hi ha data per signar-lo, tot i que està prevista una reunió a finals de setmana. “Un cop signat tenen quinze dies, encara, per començar”, deia el gerent. Amb la nova adjudicació, l'hospital confia “recuperar part del temps perdut”, ja que l'actual situació “provoca una sèrie d'incomoditats a treballadors i usuaris”.

Demà hi ha una reunió entre la fundació de l'hospital i el Departament de Cultura per concretar la intervenció arqueològica que cal fer, centrada en dos punts d'interès: uns esquelets i uns petits murs d'uns 20 centímetres. L'objectiu és, segons Roca, “acabar-la d'aquí a poques setmanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona