Urbanisme

Un nou CAP que esponjarà el barri de Sant Miquel d’Olot i millorarà el servei

El ple va aprovar provisionalment la compra del terreny on s’ha de situar

Servirà també per esponjar una zona amb molta densitat d’habitatges

Pas definitiu per al traslladat a un edifici de nova construcció del nou equipament sociosanitari del barri de Sant Miquel. El ple ha donat per unanimitat el seu vistiplau a l’aprovació provisional de la modificació puntual del pla d’ordenació urbana municipal per al canvi d’usos dels terrenys afectats i que van ser adquirits per l’Ajuntament. És a dir, que la modificació passa a mans de la Comissió d’Urbanisme per a la seva aprovació definitiva.

L’Ajuntament, doncs, haurà fet els deures i haurà de ser el Departament de Sanitat el que es mogui per construir el nou edifici. Tot i que no hi ha cap compromís, l’alcalde, Josep Maria Corominas, ha recordat que el conseller de Sanitat, Antoni Comín, vol accelerar el procés de l’obra, tal com es va comprometre durant una visita que va realitzar a l’equipament actual de la carretera de Girona.

El regidor d’Infraestructures i Mobilitat, Josep Gelis, ha remarcat que a part del nou servei sociosanitari és important haver adquirit els terrenys, perquè esponjarà l’urbanisme del barri, ara amb molta densitat d’habitatges.

Per Xavier Garcia, d’Olot en Comú, és una bona notícia per al barri, per als professionals que treballen a l’actual consultori i, lògicament, per als usuaris. “És un dels serveis bàsics per al barri”, ha dit. Anna Descalç (CUP) ha recordat que l’ABS nord d’Olot s’havia fet petita. “Calia l’obra i, a més, esponjarà Sant Miquel”, ha indicat. Josep Quintana (ERC) ha manifestat que és important tenir en compte que ha jugat a favor del projecte que el país tingui un pressupost aprovat.

LA XIFRA

2
terrenys
ha adquirit l’Ajuntament d’Olot al barri de Sant Miquel, el del nou CAP i un de destinat a aparcament públic.

LA FRASE

No hi ha data, però sí el compromís del conseller de fer-la quan tinguem el terreny, i el tenim
Josep Maria Corominas
Alcalde d’olot


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia