Urbanisme

Nou enllumenat i jardineres al carrer del Carme de Lloret

El projecte d’embelliment d’aquesta via del nucli antic té un cost aproximat de 56.000 euros i forma part dels pressupostos participatius del 2016

Renovació de l’enllumenat, senyalització i panells informatius sobre els elements d’interès històric del nucli antic, i jardineres amb reg automàtic són algunes de les accions que s’estan duent a terme per revitalitzar el carrer del Carme, situat al nucli antic de Lloret.

Aquest projecte, amb un cost aproximat de 56.000 euros, s’està executant a través dels pressupostos participatius del 2016. Josep Lluís Llirinós, regidor de Participació Ciutadana, va explicar que de la zona del nucli antic aquest va ser el projecte més votat i l’objectiu era embellir aquest carrer cèntric i comercial per on passen un alt nombre de persones. “Els veïns i veïnes ens varen traslladar que trobaven a faltar jardineres i per això hem apostat, entre altres accions, per la substitució de pilons per jardineres altes”, va dir. I hi va afegir: “Totes les jardineres consten de reg automàtic. I s’hi ha instal·lat enllumenat que recorda el passat mariner de la vila.”

Pel que fa la senyalització i els panells informatius, el regidor va detallar que per donar visibilitat al patrimoni cultural d’aquesta zona s’han instal·lat uns plafons informatius sobre la història i arquitectura de l’església parroquial de Sant Romà i la casa museu indiana Can Font. Aquests elements patrimonials estan situats a poca distància entre ells i s’ha pogut constatar que “tant els visitants com els mateixos lloretencs es paren a consultar la informació”.

Actualment ja s’han executat dotze d’un total de dinou projectes dels pressupostos participatius del 2016, amb la previsió que a finals del 2017 estiguin tots executats. Un altre dels projectes que es duran a terme aviat és la construcció d’un cobert per a la pista escolar del col·legi Pompeu Fabra, després que el projecte s’aprovés definitivament en junta de govern. El pressupost puja a 228.570,10 euros i l’obra forma part dels projectes aprovats en els pressupostos participatius del 2016, i que encara s’estan executant, en part.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona