Urbanisme

Vilafant afronta la millora del carrer de Figueres

Les inundacions del 14 de novembre del 2014 van desencallar el procés de reurbanització que culminarà aviat

S’actualitza el desguàs pluvial

El carrer Figueres de Vilafant es reurbanitzarà en els pròxims mesos amb uns treballs que han de servir per solucionar els problemes d’inundabilitat de la zona en dies que les precipitacions d’aigua són abundants. La necessitat de millorar el drenatge de les aigües pluvials de la zona es va veure el 14 de novembre de l’any 2014 quan les canonades no van poder engolir i l’aigua va entrar a les cases. L’alcaldessa, Consol Cantenys, indica que el carrer Figueres passa per damunt d’una antiga riera i que en el sistema de clavegueram actual es barregen les aigües residuals i les plujanes. “Amb les inundacions de fa tres anys es va iniciar el procés que culminarà amb la reurbanització”, explica Cantenys. L’any passat es va reurbanitzar el carrer Canigó i ara és el torn del cèntric carrer Figueres. En el darrer ple ordinari de l’Ajuntament es va aprovar la darrera tramitació del projecte, que va tenir el vistiplau de la majoria de regidors.

El cost previst és de 527.235 euros, una xifra que s’incrementa en 39.650 euros respecte al preu inicialment calculat. El finançament anirà a càrrec del pressupost municipal de tal manera que en l’actual exercici s’assumiran 150.000 euros, mentre que els 377.235 euros restants seran previstos en el pressupost de l’exercici de l’any 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia