Urbanisme

patrimoni arquitectònic

Última fase de les obres als Caputxins de Figueres

El projecte executiu es portarà al ple de dijous per a l’aprovació definitiva

Aquest dijous que ve el govern de Figueres portarà al ple per a l’aprovació definitiva el projecte de rehabilitació del convent dels Caputxins de Figueres, obres de millora que corresponen a la quarta i última fase. El tret de sortida a la quarta fase de la rehabilitació es va donar l’agost passat, quan tots els regidors van donar-hi el vistiplau. Aquests treballs d’adequació corresponen a modificacions estètiques i funcionals que haurien d’enllestir definitivament el procés d’adequació d’aquest espai com a infraestructura cultural.

Aquesta última fase es calcula que costarà 779.386 euros, una xifra que es podria rebaixar substancialment un cop es dugui a terme la licitació. En el projecte que es portarà al ple es preveuen reformar els espais situats a l’extrem est de la planta baixa, on s’habilitarà la sala situada a l’extrem nord-est com a aula taller, es construiran banys nous, s’habilitarà un espai distribuïdor per a aquesta àrea i s’enderrocaran els serveis existents a l’aula de dibuix actual, on es generarà un espai d’aula taller.

També es preveu que, a la planta principal, s’executi la reforma dels espais situats a migdia de l’antic claustre i s’habilitin les dues sales com a espais polivalents, per la qual cosa s’hauran de refer els acabats i les instal·lacions.

Els treballs d’aquesta última fase són també d’acabat d’exteriors. Així, està previst reformar tota l’àrea d’accés a la cara oest de l’edifici, aprofitant les escales i la rampa ja existents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.