Urbanisme

Municipal

L’escala a la Font de Baix de Begur serà una rampa adaptada

El govern local vol treure barreres arquitectòniques en un accés molt utilitzat

L’executiu de Begur planeja eliminar barreres arquitectòniques al carrer de la Font de Baix de Begur, que connecta un dels principals aparcaments amb el nucli antic. La junta de govern ha aprovat un projecte elaborat per l’arquitecte tècnic municipal amb un pressupost de 58.742,56 euros per actuar en les escales del darrer tram del carrer, fins a arribar a la plaça de l’Església, on hi ha un seguit de graons que dificulten el pas de persones grans o convalescents, amb mobilitat reduïda o cotxets infantils.

L’equip de govern ja ha posat fil a l’agulla per millorar el carreró que uneix el carrer de la Font de Baix amb l’avinguda Onze de Setembre. En l’expedient de contractació per a l’execució de les obres es preveu demanar una oferta econòmica a cinc empreses capacitades, que han rebut còpia del pressupost i plànol en format digital. “Malgrat tractar-se d’un contracte menor d’obres, s’ha decidit, als efectes de promoure la concurrència d’ofertes, convidar diverses empreses”, ha recordat el regidor d’Obres, Francesc Pilsà. A la part baixa de les escales, on ja hi ha rampes laterals, de moment no s’hi preveuen canvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia