Urbanisme

municipal

serveis

El govern de Palafrugell veta la benzinera a Llofriu

L’equip de govern municipal de Palafrugell (ERC i PDeCAT) va acordar ahir emetre “un informe desfavorable sobre la possible tramitació urbanística d’una benzinera al nucli de Llofriu”, després de valorar l’oposició que la majoria de residents (57 dels 80 assistents) van mostrar dissabte en una assemblea veïnal per debatre sobre el projecte.

L’executiu local considera “molt positiva” l’experiència de reunir els veïns per abordar la decisió, que havia generat inquietud entre els opositors, que pensaven que el debat s’havia donat per tancat però que el govern va promoure per contrastar la negativa final amb les 200 signatures presentades pel promotor de la benzinera, que l’Associació de Veïns i Amics de Llofriu considera que procedeixen majoritàriament de no residents al nucli.

Malgrat això, el debat pendent és com resoldre el dèficit d’aparcament per als veïns de la zona de l’Estació, on majoritàriament veien bé el projecte perquè el propietari ha tancat el terreny on aniria la benzinera, que servia d’aparcament improvisat. L’executiu avança que la reunió ha posat sobre la taula el problema i que ara s’abordarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia