Urbanisme

Obren un vial a la carretera de Juià per alleugerir el trànsit

Augmentarà la seguretat viària en una zona on hi ha l’escola de dansa, l’institut de Celrà i l’escola Les Falgueres

L’Ajuntament de Celrà ha iniciat les obres per obrir un vial de connexió al sector de les Falgueres, entre la carretera de Juià i l’avinguda Països Catalans. L’obertura d’aquest vial millorarà la seguretat viària en aquesta zona, on hi ha l’Escola Municipal de Dansa, l’institut de Celrà i l’escola Les Falgueres. També s’hi crearan places d’aparcament. La junta de govern local va acordar adjudicar l’obra per 37.845 euros, amb l’IVA exclòs, a l’empresa Salvador Serra SA, que és la que va fer l’oferta més econòmica de les tres que va rebre l’Ajuntament.

Celrà va aprovar en el ple de juliol una modificació pressupostària per pavimentar un tram del carrer Ter i un altre del carrer Nòria, al polígon industrial. Aquesta actuació servirà per millorar les condicions del ferm en trams que estan en mal estat, amb la reparació dels forats que hi ha actualment. Concretament, s’actuarà sobre una superfície total de 7.645 metres quadrats. El pressupost de l’obra de millora de la pavimentació està valorat en 83.243,64 euros. El consistori preveu dur a terme aquesta actuació, que s’emmarca en les millores fetes els últims anys al polígon industrial, al setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia