Urbanisme

Afectacions de trànsit al nucli antic de l’Escala per les obres al carrer Codolar

Els treballs de la primera fase de reurbanització faran desviar el trànsit pel carrer Bonaire

Les obres es faran en tres fases i s’allargaran cinc mesos

Les obres de millora al carrer Codolar provocaran afectacions de trànsit al nucli antic de l’Escala. Mentre duri la primera fase, que afecta el tram entre el Port d’en Perris i el carrer Avi Xaxu, el trànsit provinent del passeig Lluís Albert es desviarà pel carrer Bonaire i els veïns del carrer Codolar tindran un accés provisional, des del Bonaire, a través del carrer Avi Xaxu. Aquesta setmana s’han estat fent tasques de preparació. Ahir, concretament, s’estava desmuntant el ressalt del tram final del carrer Codolar i, tot i que encara es va mantenir obert al trànsit, les tanques per impedir-lo ja estaven a punt.

Aquestes obres, que s’executaran amb una subvenció del Pla de Barris, tindran una durada màxima de cinc mesos, de tal manera que la primavera vinent ja haurien d’estar. Des de l’encreuament del carrer de l’Avi Xaxu fins a l’avinguda Ave Maria (primera fase), es mantindran dos nivells: les voreres seran remuntables llises i elevades respecte al nivell de la calçada, que serà amb aglomerat asfàltic delimitat per una rigola de formigó.

Pressupostos, dilluns

El ple de l’Ajuntament de dilluns servirà per aprovar el pressupost i les ordenances fiscals per a l’exercici del 2019. L’Escala està governada pel PSC, que amb l’acord amb un regidor no adscrit disposa de majoria. ERC, ara amb una sola regidora, ha anunciat que hi donarà suport en haver acceptat incloure una partida de 230.000 euros que es destinarà adquisició i rehabilitació d’habitatge social.

LA XIFRA

449.898
euros.
Aquest és el cost total de les obres que executa l’UTE Peraferrer Assa.

LA DATA

3.2019
Finalització.
Els treballs de reurbanització del carrer Codolar haurien d’estar enllestides el mes de març vinent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia