Urbanisme

L’Ajuntament de Banyoles millora el parc de Can Sisó

Els treballs s’han centrat sobretot en l’espai de joc infantil i en l’esportiu

L’Ajuntament de Banyoles ha completat els treballs de remodelació del parc de Can Sisó. Els treballs han servit per millorar aquest espai d’activitats infantils i esportives. S’hi ha construït una tanca de fusta que ressegueix tot el perímetre del parc i s’hi han habilitat dues entrades, una pel passeig Mossèn Constans i l’altra pel carrer de Can Sisó per facilitar l’accés a l’espai. A més, s’han condicionat els diferents espais on es porten a terme les activitats.

Els treballs de millorament del parc de Can Sisó de Banyoles han inclòs també la instal·lació de nous aparells per portar a terme les activitats d’entrenament esportiu i per a la disciplina calistènia –un sistema basat en la utilització del pes corporal–, que des de fa temps es practica al parc. En total, les obres de millorament del parc de Can Sisó han comportat una inversió de prop de 20.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia