Urbanisme

Barcelona inverteix 45 milions en tres anys en ampliar i rehabilitar 50 km de la xarxa de clavegueram

Les actuacions tenen l’objectiu de preparar la ciutat per fer front als efectes del canvi climàtic

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit en els últims tres anys 45,4 milions d'euros en ampliar en 28.132 metres la xarxa de clavegueram i en rehabilitar 19.556 metres més. Durant el mandat de Colau, els districtes en els quals s’han rehabilitat més metres de xarxa són Sarrià-Sant Gervasi, Eixample, Sant Martí i Sants-Montjuïc. Pel que fa a la nova creació, Sant Martí, Sants-Montjuïc, Nou Barris i Horta-Guinardó són els que han vist augmentada en major mesura la xarxa de clavegueram.

Les actuacions s’han fet a través de l’empresa municipal Barcelona Cicle de l’Aigua, que va ser municipalitzada el 2014 i gestiona l’abastament d’aigua municipal per a les fonts i llacs, la gestió de les aigües subterrànies per al subministrament d’aigua per al reg d’espais verds, el drenatge de la ciutat amb la xarxa de clavegueram i els dipòsits de retenció d’aigües pluvials, entre altres serveis.

Les actuacions tenen l’objectiu de garantir l’estat estructural, el funcionament hidràulic i les condicions sanitàries de tots els trams i elements de la xarxa per tal que la ciutat pugui fer front als efectes del canvi climàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia