Urbanisme

Figueres afronta la millora del carrer dels Cendrassos, un vial urbà molt envellit

Els treballs de la reforma es porten ara a concurs, amb un preu de 252.919 euros

L’objectiu és la millora de l’accessibilitat i la seguretat per a vianants

La reurbanització i millora de l’accessibilitat del carrer dels Cendrassos de Figueres s’afronta ara amb l’entrada en el procés de licitació, adjudicació, i contractació dels treballs, que estan valorats en 252.919 euros.

Aquestes feines tenen com a objectiu la millora de l’accessibilitat i la seguretat per a vianants en una zona de la ciutat especialment sensible per a la mobilitat viària, situada entre l’institut de secundària Cendrassos i un dels eixos viaris importants de la zona nord-est de la ciutat com és el carrer de Tapís. L’objectiu final és la pacificació del trànsit en aquest vial.

El termini d’execució del contracte, segons el projecte, serà de cinc mesos. No obstant, en cas que el licitador ofereixi executar el contracte en un termini menor, el termini d’execució serà aquest últim. L’inici del procés ara significa que el termini de presentació d’ofertes està establert per al dia 25 d’aquest mes, cosa que vol dir que els treballs no sembla que es puguin iniciar abans de les eleccions municipals.

Fonts del govern figuerenc recorden que aquesta és una execució que arriba per resoldre una reivindicació històrica, llargament reclamada per l’associació de veïns del barri. Els treballs suposaran renovar tots els serveis soterrats i els aeris del carrer i, amb la pavimentació nova, transformar la superfície d’ara amb voreres en un sol nivell com el carrer de Muntaner o de les Eres d’en Vila.

LA XIFRA

5
mesos.
Aquest és el temps que es calcula que tardaran a completar-se els treballs un cop iniciats.

LA DATA

25.3.2019
Data límit.
Fins aquest dia les empreses que vulguin accedir a fer les obres poden presentar ofertes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia