Urbanisme

Completen la substitució de la coberta de l’estadi municipal de Roses

Els treballs van començar al gener i ara han acabat, amb un cost de 93.000 euros

Els treballs de substitució de la coberta de l’estadi municipal de Roses es van acabar fa uns dies i aquest cap de setmana passat ja es va poder estrenar. El cost dels treballs va ser de 93.000 euros i el projecte executat va consistir en la retirada de l’anterior coberta de fibrociment i la col·locació d’una de nova amb xapa.

La cobertura de fibrociment de 720 metres quadrats era una simple placa de tipus ona sense aïllament interior i que, des de feia temps, presentava problemes d’entrades d’aigua per falta d’estanquitat i pel trencament de diversos materials de la coberta. A part, alguns elements de suport també mostraven signes d’oxidació.

La nova placa que s’ha posat en substitució de la vella és una cobertura feta amb panell de xapa. El projecte executat ha inclòs també el sanejament dels pilars de formigó existents, la renovació de les instal·lacions d’enllumenat i de megafonia i la recol·locació de les càmeres exteriors existents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia