Urbanisme

Millores al carril bici que creua Banyoles de nord a sud

L’espai dedicat a la circulació de bicicletes a les voreres laterals de la plaça de Sant Pere de Banyoles s’està condicionant aquests dies, amb unes obres que, en essència, consisteixen a fer rebaixos als passos de vianants. La intervenció serveix al mateix temps per eliminar les barreres arquitectòniques, pensant en els vianants amb mobilitat reduïda, i s’emmarca en el projecte de l’Ajuntament de millora del carril bici que enllaça el front de l’estany (a la part nord del nucli) i la riera Canaleta (al sud del terme), a través de la plaça de Sant Pere i l’avinguda de la Farga. La part corresponent a l’avinguda de Mossèn Constants ja s’ha anat arranjant els darrers anys.

El comarcal

Aquest carril bici urbà s’acabarà al punt on està previst que el vial es connecti amb la via verda que, a mitjà termini, creuarà el Pla de l’Estany des de Palol de Revardit fins a Serinyà. Alhora, aquestes vies ciclistes es preveuen en el pla de la bicicleta de la ciutat, un full de ruta en què s’assenyalen els arranjaments i els trams nous que a mitjà i llarg termini es construiran a Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia