Urbanisme

bANYOLES

El carrer Llibertat, tallat sis mesos

Dilluns començaran les obres de renovació de la xarxa de sanejament al carrer Llibertat de Banyoles, que duraran sis mesos. Els treballs inclouran els prop de 400 metres que van des de l’altura del carrer Colom fins a Cal General, i s’executaran en tres fases. Mentrestant, el trànsit es desviarà pels carrers de la zona, excepte en el cas dels camions que hagin de travessar el centre, que hauran de passar pel carrer de la Sardana i l’avinguda Mossèn Constans. Els autobusos de Teisa també hauran de fer servir aquesta alternativa. Les obres de la primera fase es faran entre els carrers Colom i Canat; les de la segona, entre el Canat i el de les Rotes, i les de la tercera, entre aquest encreuament i Cal General. Els veïns afectats podran deixar els seus vehicles al solar que hi ha a tocar del Casal Cívic, que els propietaris han cedit a l’Ajuntament de manera temporal.

El projecte consisteix bàsicament a separar les aigües brutes de les pluvials i la col·locació d’un col·lector de l’excedent de l’estany. El pressupost és de 444.000 euros, i un 55% es cobrirà amb el Puosc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia