L'ajuntament de Torrent construirà 240 habitatges protegits per a joves

Oberta la urbanització de la zona de Parc Central II que recau pròxima a l'Hort de Trènor i amplia la zona d'aparcament

L'Ajuntament de Torrent ha obert al trànsit rodat, la urbanització de Parc Central II, lloc en el qual aviat començaran a construir-se 485 habitatges, dels quals 240 els promourà la municipalitat torrentina en règim de vivenda protegida.

L'obertura d'aquesta urbanització que recau a les proximitats de l'Hort de Trènor, millora la capacitat d'aparcament amb 150 places noves, per a una barriada de la localitat que, històricament, ha patit sempre d'aquest problema, especialment el veïnat que tenia un accés barrat des que es van començar les obres.

El polígon obert ara, ocupa una superfície d'uns 71.400 metres quadrats en el qual s'hi construirà aquestos habitatges anunciats de protecció oficial en tres edificacions que promourà l'Ajuntament, un dels quals estarà dissenyat pel guardonat arquitecte sevillà Vazquez Consuegra i els altres dos, pels arquitectes locals Rafael Muñoz, Enric Alabort i Manuel Mora.

Els habitatges que han de construir-se a la parcel·la M-27, disposaran de garatge i traster i del centenar de vivendes previstes, 75 d'elles, tindran tres dormitoris, mentre 24 disposaran de dos i l'habitatge restant, fins arribar a la centena, únicament disposarà d'una habitació i conceptualment, serà un estudi.

En la unitat número 2, definida per la parcel·la M-26, s'hi faran 62 vivendes amb garatge i traster. En aquesta promoció destaca la construcció de dos habitatges amb quatre dormitoris, 24 vivendes amb tres dormitoris, 26 pisos de dues habitacions i 10 del conjunt total, tindrà la qualificació d'estudi.

Finalment, a la parcel·la M-28 s'hi construiran dos habitatges amb quatre dormitoris, 47 vivendes de tres habitacions, 27 amb dos dormitoris i dos habitatges seran estudi i disposaran d'un sol dormitori.

Així les coses, l'Ajuntament de Torrent supervisarà, mitjançant Nous Espais, les obres de construcció d'aquestos habitatges perquè les vivendes disposen de totes les qualitats i acabats que figuren als diversos projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona