Urbanisme

Mataró allibera la meitat de les zones blaves durant l'agost

Es podran identificar les zones d'estacionament com a gratuïtes, ja que els parquímetres estaran tancats

Un any més, durant el mes d'agost Mataró alliberarà més de la meitat de les zones blaves d'estacionament limitat de pagament que hi ha per diversos punts de les zones properes al centre de la ciutat. Aquesta mesura es pren perquè hi ha menys afluència de vehicles durant aquest mes a l'entorn dels carrers afectats. Els usuaris podran identificar clarament les zones d'estacionament limitades com a gratuïtes, ja que els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a totes les màquines expenedores de tiquets d'aparcament.

Per tant, a carrers tan concorreguts durant l'any pels vehicles com l'avinguda Jaume Recoder, el carrer Argentona, la plaça Espanya i la ronda Alfons X el Savi, entre d'altres, no hi farà falta pagar l'import habitual per estacionar-hi de manera limitada. Ara bé, durant l'agost encara es mantindran de pagament zones blaves properes a la platja, com l'aparcament de Can Maitanquis, just a davant del Centre Natació Mataró, o la franja acabada de crear coneguda com el Sector de la Cambra Agrària, situada just a davant de l'estació de la Renfe i a pocs metres de l'accés a la platja. Altres zones que també es mantindran de pagament durant tot el mes seran els entorns de la plaça de les Tereses, com ara el carrer Sant Josep Oriol, el carrer Iluro i el carrer Sant Joaquim, entre d'altres. Ja fa anys que l'empresa Promocions Urbanístiques de Mataró, Pumsa, que gestiona el miler de places de zona blava que hi ha a la ciutat, decideix prendre aquesta mesura durant aquest mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona