Urbanisme

El calendari fa que Urbanisme tombi un pla parcial a Tarragona

La comissió d'Urbanisme de Tarragona va emetre el dijous passat un informe desfavorable en referència al pla parcial 43, conegut com a Mas d'en Sorder, a Tarragona. D'aquesta manera, veta de moment el desenvolupament d'un projecte que afectaria els terrenys situats per sota del camp de golf Costa Daurada, a la part de llevant de la ciutat.

La negativa del govern a la seva tramitació es basa en el fet que no s'adequa al calendari de desenvolupament dels nous sectors previst pel pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Tarragona, que tot just es va aprovar el 2013. Així, l'eina de planejament situava el desenvolupament del pla parcial de Mas d'en Sorder entre els anys 2025 i 2030. “Hi ha una qüestió de contingut del mateix POUM de Tarragona que no s'ha tingut en compte”, va detallar el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra. L'Ajuntament de Tarragona ja hauria comunicat a la comissió que iniciarà els tràmits per corregir l'agenda del POUM.

El pla parcial Mas d'en Sorder afecta 47 hectàrees de terrenys i hi ha prevista la construcció de 237 habitatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.