Urbanisme

girona

mobilitat

Més controls a Sant Daniel per racionalitzar la mobilitat

Representants de l'associació de veïns han acordat amb el consistori més severitat contra els infractors, una campanya de sensibilització i millores en la senyalització viària al barri

Els representants de l'associació de veïns de Sant Daniel de Girona es van reunir dilluns amb la regidora del barri, Eva Palau, per tractar les queixes pels problemes que els veïns han detectat en la mobilitat a l'antic poble i que alteren la seguretat dels vianants, segons el seu parer. Segons el president de l'entitat, Rafa Serrano, la trobada va ser molt positiva, i va servir per acordar una sèrie de mesures –que caldrà que ratifiqui l'assemblea de veïns la setmana vinent– per millorar la seguretat viària sobretot al carrer de Sant Daniel i l'entorn i els camins dels Àngels, Sant Miquel i la font del Ferro.

Les mesures que es preveu emprendre van en diversos sentits: millores en la senyalització, una campanya de conscienciació i, en darrer terme, major presència policial i una major severitat a l'hora de penalitzar les infraccions.

Pel que fa a la senyalització es volen pintar línies grogues a la calçada a les zones on és prohibit aparcar, pintar senyals d'estop i ampliar la senyalització vertical on calgui (en funció de les accions més efectives en opinió dels tècnics).

S'endegarà també una campanya informativa per als vianants, ciclistes i conductors per conscienciar-los de la necessitat de mantenir una actitud cívica en la circulació per la vall, tant pel que fa als límits de velocitat de cotxes, motos i bicis, com a caminar pel costat del carrer que toqui, els vianants.

De moment, per qüestions pressupostàries i en espera de l'elaboració d'un estudi sobre la mobilitat a tot el barri, queden descartades a curt termini obres de més abast, com ara l'eixamplament de les voreres que, en alguns sectors, són molt estretes. Aquesta nova senyalització i la campanya de sensibilització aniran acompanyades d'una major presència d'agents de policia per evitar que persisteixin comportaments incívics com ara l'excés de velocitat o els cotxes aparcats damunt la vorera o en espais on no és permès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona